نوشته شده توسط فرناز اخباری

«قسمت سوم» جراحی در درمان میگرن

بیماری‌‌ها و راه درمان, پیشگیری بهتر از درمان, فرناز اخباری

 

به گزارش سایت healthline.com

چند روش جراحی وجود دارد که برای درمان میگرن استفاده می‌شود. با این‌حال، برخی از آن‌ها توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) تأیید نشده‌اند. این روش‌ها شامل روش‌های تحریک عصبی و جراحی رفع فشار از محل تحریک میگرن (MTSDS) است.

طبق نظر بنیاد میگرن آمریکا هر کسی که قصد جراحی میگرن دارد بهتر است که به متخصص مراجعه کند. یک متخصص سردرد یک دوره پزشکی معتبر برای سردرد را گذرانده است یا در درمان و تشخیص انواع سردرد دارای مجوز است.

جراحی‌های تحریک عصبی

در طی این روش‌ها، یک جراح الکترودها را زیر پوست شما قرار می‌دهد. الکترودها تحریک الکتریکی را به اعصاب خاص می‌رسانند. و در حال حاضر در چندین نوع محرک استفاده می‌شود.

که شامل:

  • محرک‌های عصب پس سری؛
  • محرک‌های عمقی مغز؛
  • محرک‌های عصب واگ؛
  • محرک‌های گانگلیونی اسفنوپالاتین.

هنوز تحقیقات در مورد نقش ایده‌آل تحریک عصبی در درمان سردرد ادامه دارد.

 

MTSDS

این روش جراحی شامل آزادسازی اعصاب اطراف سر و صورت است که ممکن است به عنوان مکان‌های تحریک‌کننده میگرن مزمن نقش داشته باشد. از تزریق آنابوتولینومتوکسین A (بوتاکس) به‌طور معمول برای شناسایی اعصاب نقطه تحریک‌کننده که در هنگام حمله میگرن نقش دارند استفاده می‌شود. بعد از ایجاد تسکین با آرام‌بخش، جراح، اعصاب جدا شده را غیرفعال یا از حالت فشرده خارج می‌کند. معمولاً جراحان پلاستیک این جراحی‌ها را انجام می‌دهند.

انجمن سردرد آمریکا درمان میگرن با روش MTSDS را تأیید نمی‌کند. آن‌ها توصیه می‌کنند هر کسی که این روش را در نظر می‌گیرد، توسط یک متخصص سردرد ارزیابی شود تا ابتدا خطرات آن را بداند.

این جراحی‌ها، تا زمانی که مطالعات بیشتری نشان دهند که به‌طور مداوم ایمن هستند، آزمایشی محسوب می‌شوند. با این حال ممکن است برای افراد مبتلا به میگرن مزمن که به درمان‌های دیگر پاسخ نداده‌اند تاثیر داشته باشند. بنابراین، آیا جراحی پلاستیک پاسخی برای مشکلات میگرنی شما است؟

منبع: healthline.com


 

اشتراک‌‌گذاری:
0

دیدگاهتان را بنویسید

نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را وارد کنید بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند