نوشته شده توسط بهنوش فرجی

محققان هلندی مدعی کشف پادتن ویروس کرونا شدند.

بیماری‌‌ها و راه درمان, دارونامه , کرونا ویروس , پیشگیری بهتر از درمان , بهنوش فرجی, اخبار پزشکی

 

به گزارش سایت biorxiv.org

گروهی از محققان مرکز پزشکی اراسموس در رتردام و دانشگاه Utrecht در هلند آنتی‌بادی کشف کرده‌اند که در مقابل عفونت کووید ۱۹ مقابله می‌کند. این کشف در صورت تایید به تولید داروی آنتی‌ویروس منجر می‌شود.
تحقیق این گروه از محققان توسط گروهی از پژوهشگران در پلتفرم آنلاین BioRxivدر حال بررسی است. آن‌ها معتقدند پژوهش‌شان در نشریه نیچر منتشر خواهد داشت. به گفته محققان آنتی‌بادی کشف شده، ویروس را خنثی می‌کند و پتانسیل درمان کووید ۱۹ را دارد. این نخستین آنتی‌بادی است که ویروس را خنثی می‌کند. کشف چنین آنتی‌بادی بسیار نادر است.
توسعه این دارو بسیار سریع‌تر از واکسن است اما همچنان باید ماه‌ها آزمایش شود.
تولید آنتی‌بادی مذکور پرهزینه‌تر از واکسن است.
ظهور رمان انسانی coronavirus SARS-CoV-2 در ووهان چین باعث همه‌گیری جهانی با بیماری تنفسی کروناویروس شده است.
واکسن‌ها و درمان‌های هدفمند برای درمان این بیماری در حال حاضر مورد تایید قرار نگرفته است. در اینجا ما یک آنتی‌بادی مونوکلونال انسانی (پادتن‌های تَک‌تیره پادتن‌هایی تک‌اختصاصی هستند که همه مشابه هم هستند چون از سلول‌های ایمنی مشخص که از یک سلول کلون شده‌اند ایجاد شده بوجود آمده است) را گزارش می‌کنیم که SARS-CoV-2 (و SARS-CoV) را خنثی می‌کند.
سندرم حاد تنفسی coronavirus 2 (SARS-CoV-2 عامل بیماری (COVID-19) است که در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین پدیدار شد و باعث همه‌گیری جهانی در سراسر جهان می‌شود. SARS-CoV-2 متعلق به subgenus Sarbecovirus (جنس Betacoronavirus، خانواده Coronaviridae) 3 به همراه SARS-CoV است که در سال ۲۰۰۲ ظهور کرد و باعث تقریباً ۸۰۰۰ عفونت با ۱۰% مرگ‌ومیر. هر دو ویروس از سد حیوانات عبور کرده و می‌توانند موجب بیماری تنفسی در انسان شوند. در حال حاضر هیچ درمانی هدفمند تأیید شده برای COVID-19 در دسترس نیست. آنتی‌بادی‌های مونوکلونال (پادتن‌های تَک‌تیره ) که مکان‌های آسیب‌پذیر را بر روی پروتئین‌های سطح ویروسی هدف قرار می‌دهند و به عنوان یک نویدبخش داروها در برابر بیماری‌های عفونی شناخته می‌شوند و برای تعدادی از ویروس‌ها اثر درمانی دارند. آنتی‌بادی‌های خنثی کننده کروناویروس در درجه اول گلیکوپروتئین ( ترکیبی از پروتئین و کربوهیدرات است.) سنبله (S) ک‌ه بر روی سطح ویروسی هستند که واسطه ورود به سلول‌های میزبان می‌باشند را هدف قرار می‌دهند. پروتئین S دارای دو زیر واحد کاربردی است که واسطه پیوست سلول زیر واحد S1 ، موجود از چهار حوزه اصلی S1A از طریق S1D و هم‌جوشی غشای ویروسی و سلولی زیر واحد S2 است. آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده قوی اغلب سایت تعامل‌گیرنده  S1 را هدف قرار می‌دهند و فعل و انفعالات گیرنده ۶-۱۱ را غیرفعال می‌کنند.

منبع: biorxiv.org


*مطالب مرتبط:

_پیشگیری از ویروس کرونا
_در صورت شیوع ویروس کرونا باید ماسک بزنید.
_به گفته دولت چین؛ دوره نهفتگی کرونا ویروس تا ۲۷ روز ممکن است طول بکشد
_ ویروس کرونا با بدن ما چه می‌کند؟
_مقایسه ویروس کرونا و آنفولانزا؛ شباهت‌ها و تفاوت‌های آن‌ها
_مقامات چینی می‌گویند واکسن کرونا تا آوریل ممکن‌ست آماده شود

اشتراک‌‌گذاری:
0

دیدگاهتان را بنویسید

نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را وارد کنید بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند