نوشته شده توسط فرناز اخباری

در این‌جا نحوه خوردن غذا قبل از ساعت ۷ عصر که می‌تواند زندگی شما را تغییر دهد، بیان می‌کند.

بیماری‌‌ها و راه درمان, پیشگیری بهتر از درمان , فرناز اخباری,

 

به گزارش سایت food.ndtv.com

مشخص است که «وقتی» مردم می‌خورند به اندازه «آن‌چه» می‌خورند مهم است. و خوردن آخرین وعده غذایی خود، در قبل ساعت ۷ عصر می‌تواند شگفتی‌هایی برای سلامتی شما ایجاد کند.

برنامه‌ریزی کرده‌اید که باید از صبحانه تا شام بخورید و فکر می‌کنید برای روز تمام شده‌اید؟

دوباره فکر کنید ممکن است چیز مهمی را که می تواند بر سلامت کلی شما تأثیر بگذارد از دست داده باشید.

مشخص است که زمان خوردن شما به اندازه «آن‌چه» می خورید مهم است. و خوردن آخرین وعده غذایی خود، قبلاز ساعت ۷ عصر می‌تواند شگفتی‌هایی برای سلامتی شما ایجاد کند.

برای طولانی‌ترین زمان متخصصان تغذیه در سراسر جهان نه فقط یک شام سبک بلکه یک شام زودتر را تاکید داشتند، اما آیا ارزش هیاهو دارد؟

بیایید بفهمیم بدن ما ساعت واقعی ندارد، اما ریتمی داخلی دارد که براساس آن عملکردهای اصلی بدن را برنامه‌ریزی می‌کند.

این ساعت داخلی که «ریتم شبانه‌روزی» نامیده می‌شود، به بدن کمک می‌کند تا با تغییرات محیطی، خواب و فعالیت‌هایی مانند هضم غذا و غذا خوردن سازگار شود. بنابراین، زمان وعده های غذایی شما می‌تواند بر تنظیم وزن بدن، تنظیم سوخت‌وساز بدن، حرارت قلب و چرخه خواب نیز تأثیر بگذارد.

  • غذا و نوشیدنی؛
  • در اینجا نحوه خوردن غذا قبل از ساعت ۷ عصر می‌تواند زندگی شما را تغییر دهد.

در اینجا نحوه خوردن غذا قبل از ساعت ۷ عصر می‌تواند زندگی شما را تغییر دهد

مشخص می‌شود که «وقتی» مردم می خورند به اندازه «آن‌چه» می‌خورند مهم است. و خوردن آخرین وعده غذایی خود، از ساعت ۷ عصر می تواند شگفتی‌هایی برای سلامتی شما ایجاد کند.

رژیم غذایی شما برای سلامت کلی بسیار مهم است

  • زمان خوردن نیز بسیار مهم است؛
  • یک شام زودهنگام برای هضم غذا مفید است.

برنامه‌ریزی کرده‌اید که باید از صبحانه تا شام بخورید و فکر می‌کنید برای کل روز خورده‌اید؟ دوباره فکر کنید ممکن است چیز مهمی را که می‌تواند بر سلامت کلی شما تأثیر بگذارد از دست بدهید.

مشخص می‌شود که زمان خوردن به اندازه «آنچه» می خورید مهم است.

و خوردن آخرین وعده غذایی خود، قبل از ساعت ۷ عصر می‌تواند شگفتی‌هایی برای سلامتی شما ایجاد کند. برای طولانی‌ترین زمان متخصصان تغذیه در سراسر جهان نه فقط یک شام سبک بلکه یک شام زودهنگام را مهم می‌دانستند، اما آیا ارزش هیاهو دارد؟

بیایید بفهمیم بدن ما ساعت واقعی ندارد، اما ریتمی داخلی دارد که براساس آن عملکردهای اصلی بدن را برنامه‌ریزی می‌کند.

این ساعت داخلی که «ریتم شبانه‌روزی» نامیده می‌شود، به بدن کمک می‌کند تا با تغییرات محیطی، خواب و فعالیت‌هایی مانند هضم غذا و غذا خوردن سازگار شود. بنابراین، زمان وعده‌های غذایی شما می‌تواند بر تنظیم وزن بدن، تنظیم سوخت‌و ساز بدن، حرارت قلب و چرخه خواب نیز تأثیر بگذارد.

۱-کاهش وزن

کارشناسان ادعا می‌کنند که محدود کردن مصرف وعده غذایی شما در بازده ۶ صبح تا ۷ عصر می‌تواند میزان کلی کالری دریافتی را به شدت کاهش دهد که می‌تواند به این دلیل باشد که با کم شدن زمان برای صرف غذا، به احتمال زیاد کالری کم‌تری مصرف می‌کنید.

همچنین مدت زمان طولانی‌تر از خوردن شام شب، به افزایش کاهش چربی کمک می‌کند زیرا بدن وقت دارد تا به حالت کتوز برسد، یک حالت طبیعی برای بدن، زمانی که تقریباً به‌طور کامل توسط چربی تأمین می‌شود.

به عبارت دیگر بدن از چربی ذخیره شده برای انرژی استفاده می‌کند.

دکتر روپالی دوتا، متخصص تغذیه بالینی می‌گوید: «شام زودهنگامبرای هضم غذا مفید است و هر چیزی که برای هضم غذا مفید باشد به کاهش وزن کمک می‌کند. گفته می‌شود بدن به حرکت خورشید وابسته است.

از طرف دیگر، اگر شام خود را زود بخورید، زودتر به مقدار سیری می‌رسید، بدن قادر به استفاده بهتر از غذا است. بدن از هر آن‌چه می‌خوریم استفاده می کند. اگر کالری تولیدی استفاده نشود، به صورت چربی ذخیره می‌شود.»

۲- خواب خوش

بیش از حد غذا خوردن خیلی نزدیک به زمان خواب می‌تواند خطر سوزش معده و سوءهاضمه را افزایش دهد و خوابیدن را دشوارتر کند.

کارشناسان در مورد مانچی‌های زمان خواب نیز هشدار می دهند. دیر غذا خوردن در اواخر شب بدن را در حالت «هشیاری زیاد» قرار می‌دهد، که با ریتم شبانه‌روزی تداخل می‌کند.

همچنین از پایین آمدن انرژی بدن ما جلوگیری می‌کند. از طرف دیگر، اگر غذا زودتر خورده شود، نه تنها بهتر هضم می‌شود، بلکه بهتر می‌خوابید و با انرژی نیز از خواب بیدار می‌شوید.

۳- سلامت قلب بهتر

مهر راجپوت، متخصص تغذیه، عواقب پیوست را ذکر می‌کند: «برای افرادی که دچار اختلالات مانند دیابت، تیروئید، PCOD (بیماری تنبلی تخمدان) و بیماری‌های قلبی عروقی هستند، توصیه می‌شود که نه تنها یک شام سبک بخورید بلکه یک شام زود هنگام نیز بخورید.»

ما هندی‌ها عادت داریم که غذای غنی از سدیم برای شام بخوریم. از دال، پاپاد، سبزیجات گرفته تا گوشت، تمام غذاها نسبتاً زیاد نمک دارند.

اگر به‌طور اتفاقی شب‌ها این غذاهای شور را مصرف کنیم، منجر به احتباس آب و نفخ می‌شود، و به‌طور قابل‌توجهی خطر فشار خون بالا است.

محدود کردن غذا در ساعات اولیه نیز سلامت قلب را تضمین می‌کند و خطرات قلبی عروقی را از بین می‌برد.

مهر می‌گوید: «هرچه در شام بیش‌تر به مصرف بیشتر کربوهیدرات و سدیم بپردازیم، قلب و رگ‌های خونی ما را بیش‌تر در معرض خطر فشارخون شبانه قرار می‌دهند. برای افرادی که از فشارخون بالا رنج می‌برند، توصیه می‌شود از کربوهیدرات‌های کمپلکس ( کربوهیدرات‌های فیبری و نشاسته‌ایی)، جو دوسر، برنج قهوه‌ای استفاده کنند و دارای سبوس که می‌تواند به عنوان گزینه‌های سالم‌تری کار کند.»

متخصصان در سراسر جهان بی‌دلیل تأکید نکرده‌اند که فاصله دو ساعته بین زمان خواب و شام حفظ شود. کسانی که شام ​​خود را دیر می‌خورند به احتمال زیاد از «فشار خون بالا» رنج می‌برند، وضعیتی که در طول شب اتفاق می‌افتد فشار به‌طور مناسب کاهش نمی‌یابد. در حالت ایده‌آل، فشارخون در شب حداقل ۱۰ درصد کاهش می‌یابد تا بدن بتواند به راحتی استراحت کند. اگر فشار بالا بماند، خطر بیماری قلبی و در موارد شدید، حتی سکته مغزی وجود دارد.

با حفظ فاصله زمانی مناسب بین شام و زمان خواب می‌توان خطر را تا حد بیش‌تری برطرف کرد.

با این حال، اگر احساس گرسنگی در عصر یا اواخر شب دارید، توصیه نمی‌شود که گرسنه بمانید. به جای کمک، مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد که ناشی از غذای ناسالم است. در چنین مواقعی می‌توانید غذاهای کم کالری، پر پروتئین و کم کربوهیدرات مصرف کنید.

 

منبع: food.ndtv.com


 

اشتراک‌‌گذاری:
0

دیدگاهتان را بنویسید

نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را وارد کنید بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند