نوشته شده توسط فرناز اخباری

نقش اسید فولیک برای قلب شما

بیماری‌‌ها و راه درمان , فرناز اخباری , پیشگیری بهتر از درمان

 

به گزارش سایت webmd.com

فواید آن در پیشگیری از نقایص مادرزادی، آن را به یک عنصر اصلی برای زنان باردار تبدیل کرده است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افراد بیش‌تری ممکن است از افزایش اسید فولیک بهره‌مند شوند.

محققان می‌‌گویند:« دوز روزانه اسید فولیک می‌‌تواند خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را تا حدود ۲۰ درصد کاهش دهد.»

نشان داده شده است که اسید فولیک به‌طور موثر سطح یک اسید آمینه در خون به نام هموسیستئین را کاهش می‌‌دهد. در سال‌های اخیر، تعداد فزاینده‌ای از شواهد حاکی از آن است که سطوح بالاتر از حد طبیعی هموسیستئین یک عامل خطر مستقل برای بیماری قلبی است و می‌تواند منجر به لخته شدن خون خطرناک و سخت شدن شریان‌ها شود.

محققان دو نوع مطالعه مختلف را مورد بررسی قرار دادند، در مجموع ۱۰۰ مطالعه و به نتایج یکسانی دست یافتند شواهد قوی، به گفته آن‌ها، افزایش سطح هموسیستئین در واقع خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد.

بنابراین، محققان می‌گویند: « که کاهش سطح هموسیستئین از طریق استفاده از مکمل‌های اسید فولیک و غنی‌‌سازی مواد غذایی یک وسیله ایمن و ساده برای جلوگیری از بیماری قلبی خواهد بود. مطالعه آن‌ها در شماره ۲۳ نوامبر مجله پزشکی بریتانیا منتشر شد.»

محققان می‌‌گویند: « با افزایش مصرف اسید فولیک و در نتیجه کاهش هموسیستئین، خطر بیماری قلبی تا ۱۶ درصد، لخته شدن خون در پاها تا ۲۵ درصد و سکته مغزی تا ۲۴ درصد کاهش می‌یابد.»

محقق مطالعه، دیوید اس. والد، از بخش قلب و عروق در بیمارستان عمومی ساوت‌همپتون در ساوت‌همپتون، بریتانیا، و همکارانش می‌‌نویسند: «اسید فولیک را می توان به عنوان قرص توسط بیماران در معرض خطر مصرف کرد و احتمالاً از طریق غنی سازی مواد غذایی در اختیار عموم قرار داد. یا ترکیبی از هر دو.»

غلات و محصولات غلات در ایالات متحده از قبل با اسید فولیک غنی شده‌‌اند تا از نقص مادرزادی اسپینا بیفیدا جلوگیری شود. سایر منابع غذایی طبیعی اسید فولیک (که در غذاها به نام فولات نیز شناخته می‌‌شود) شامل میوه‌ها و سبزیجات برگ‌دار و سبز است.

منبع: webmd.com


 

اشتراک‌‌گذاری:
0

دیدگاهتان را بنویسید

نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را وارد کنید بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند