نوشته شده توسط بهنوش فرجی

مطالعات نشان می‌دهد که افسردگی با افزایش خطر بیماری قلبی همراه است

بیماری‌‌ها و راه درمان, پیشگیری بهتر از درمان , بهنوش فرجی , روانشناسی , زندگی بهتر

 

به گزارش سایت news-medical.net که در تاریخ ۱۶ ژوئن ۲۰۲۰ منتشر شده است.

یک مطالعه جدید که توسط پروفسور اسکات لر علوم بهداشتی دانشگاه سیمون فریزر رهبری می‌شود، شواهدی ظاهر شده که حاکی از آن‌ست که ارتباطی بین افسردگی و افزایش خطر بیماری قلبی وجود دارد.

در این مطالعه جهانی تعداد شرکت‌کنندگان میانسال حدود ۱۴۵٫۸۶۲ نفر است که از ۲۱ کشور شرکت کردند، و نشان می‌دهد ۲۰% افرادی که بیماری قلبی و عروقی‌شان افزایش پیدا کرده است سابقه افسردگی دارند. و در مناطق شهری این خطرات دو برابر دیگر مناطق است. و تا ۲۰۵۰ مناطق شهری اکثریت جمعیت جهان  را در خودش جای می‌دهد.

در مطالعات نشان می‌دهد افسردگی و مسائل سلامت روانی در کانادا بسیار شایع است. و یکی از پنج کانادایی در طول زندگی خود یک مشکل سلامت روان را تجربه می‌کند و ۸% از آن‌ها یک رویداد افسردگی اساسی را تجربه می‌کنند.

پروفسور لر می‌گوید: « که نتایج به موقع است زیرا متخصصین با افزایش تعداد افرادی که با مشکلات بهداشت روانی در نتیجه بیماری همه‌گیر کووید_۱۹ مواجه‌اند، روبرو هستند.»

داده‌ها نشان می‌دهند که علائم افسردگی باید به‌عنوان عوامل خطر مانند سیگار کشیدن، فشار خون بالا و کلسترول بالا در هنگام پیش‌گیری از بیماری قلبی و مرگ زودرس در نظر گرفته شوند.

نتایج این مطالعه، در ماه جاری در روانپزشکی JAMA منتشر شده است، و خواستار این هستند که سازمان بهداشت جهانی (WHO) در سیاست‌های موجودش برای  درمان و پیشگیری از اختلالات روانی در مراقبت‌های اولیه اقداماتی انجام دهد.

این مطالعه نتیجه‌گیری می‌کند که آگاهی بیش‌تری درباره خطرات سلامتی جسمی و افسردگی نیاز است. و محققان پیشنهاد می‌کنند که یک رویکرد جامع برای مقابله با بیماری‌های غیرواگیر دار و اختلالات روانی، برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل، و اولویت جهانی صورت گیرد.

 

منبع: news-medical.net


 

اشتراک‌‌گذاری:
0

دیدگاهتان را بنویسید

نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را وارد کنید بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند